Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівський Рух закликає до саботажу рішень міністра Табачника

Провід Львівської крайової організації Народного руху України засудив створення коаліції в парламенті, призначення уряду. Про це йдеться в заяві проводу, розповсюдженій у ЗМІ сьогодні, 15 березня.

 

«Конституційний переворот, здійснений за ініціативи Президента Віктора Януковича у Верховній Раді (через проголошення нелегітимної парламентської  більшості, сформованої з окремих депутатів, а не лише фракцій), з політичним цинізмом продовжений утворенням такого ж незаконного уряду», – йдеться у заяві.

 

«Кабінет Міністрів під керівництвом Миколи Азарова – це вже чітко видима голова п’ятої колони українофобів і малоросів, якою дистанційно і майже неприховано керує Кремль з такою легкістю і впевненістю, немовби московські маріонетки в Україні впродовж останніх двадцяти років не припиняли прислужувати Білокам’яній і залишалися на «довольствії» з «удовольствієм», – вважають рухівці.

 

Особливо гостро львівський Руїх відреагував на призначення міністром освіти Дмитра Табачника: «У будь-якій цивілізованій країні особа такого антидержавного штибу могла би існувати тільки на маргінесі, а не посідати міністерське крісло. Табачнік повинен бути звільнений з посади міністра освіти невідкладно – під час весняної сесії. Він не склав жодного іспиту на таке важливе службове крісло – ані як громадянин, ані як науковець». Відтак, Рух приєднується до вимоги ряду громадських організацій щодо відставки Табачника. В іншому випадку партія закликає до непокри і саботажу його рішень на посаді міністра.

 

Цією ж заявою ЛКО НРУ вимагає розпустити Верховну раду України і призначити місцеві вибори у 2010 році відповідно до чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ