Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський Театр для дітей та юнацтва відкриває 96 сезон

Цього року відкриття 96-го театрального сезону Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва відбудеться одразу рядом вистав у межах 22. Форуму видавців у Львові, повідомили у театрі.

9 вересня о 21.00  – вистава «Вільні метелики» у режисурі Романа Валька.

11 вересня о 19.00 – вистава  «Одкровення Іванки»,  режисер – Євген Чистоклетов

13 вересня о 18.00 – вистава «Зерносховище» у постановці Андрія Приходька.

Окрім вистав вечірнього репертуару,  до відкриття сезону для наших маленьких глядачів 15 вересня об 11:30 відбудеться бульбашкове шоу від улюблених казкових героїв нашого театру, відкриття виставки дитячих малюнків та о 12 год. улюблена вистава – «Beautiful Карпати». Тож ми радо запрошуємо Вас почати цей театральний сезон разом з нами!

На цей театральний сезон театр запропонує нові постановки. Вже триває робота над виставою «Маленька Баба-Яга», яку вже зовсім скоро ми покажемо нашим глядачам. Також заплановані вистави «DOGS» К. Сергієнка у режисурі Є. Чистоклетова та вистава «Аліса у Задзеркаллі» Л. Керолла у постановці Володимира Борисюка.

За словами художнього керівника театру Юрія Мисака – «У цьому театральному сезоні на глядачів чекають цікаві режисерські роботи та несподіванки. Вже скоро ми зможемо назвати ім’я запрошеного режисера, який буде здійснювати постановку у нашому театрі. Окрім роботи над виставами, театр продовжуватиме  тісну  співпрацю із освітянами міста та реалізацію соціальних проектів.  У вересні театр запросили на XIII Всеукраїнський фестиваль «Тернопільські театральні вечори», де 27 вересня ми будемо показувати нашу останню прем’єру – виставу «Зерносховище». З цією виставою заплановані гастролі і в інші міста України».  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ