Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський центр для бездомних потребує харчів та одягу

Львівський Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян звертається до всіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих із закликом, у разі можливості, долучитись до формування стратегічного запасу харчів, одягу та взуття, які так необхідні, особливо в холодну пору року, львів’янам, яким нікуди йти, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Взимку, щодня в установі ночує до 50 бездомних, інколи й більше. У кожного з підопічних Центру своя життєва історія та дорога сюди, але всі вони потребують допомоги в забезпеченні першо-необхідним та імпульсу покинути це соціальне середовище і вернутись до нормального життя. Тому ми будемо вдячні за будь-яку допомогу, підтримку, оскільки навіть маленький внесок кожного, послужить вагомим вкладом у велику справу», - зазначає начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

З питань співпраці, прохання звертатись у Центр обліку та нічного передування бездомних громадян: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3А.

Довідка.

Центр обліку та нічного перебування бездомних є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Відповідно до своїх завдань Центр: веде первинний облік бездомних громадян; видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову реєстрацію; здійснює соціальне патрулювання; надає інформаційні, правові та консультаційні послуги; сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ