Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львівський центр медицини катастроф зайняв третє місце в змаганнях екіпажів швидких

З 12.07.2011 по 15.07.2011р. у м.Кам`янець-Подільському Хмельницької області проходив ІІІ Подільський міжнародний конкурс бригад швидкої медичної допомоги ”Подільські медичні ралі - 2011”, повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги медицини катастроф

Участь у змаганнях брали 30 бригад, серед них – 3 закордонні команди, зокрема 2 бригади швидкої медичної допомоги з Республіки Литва (м. Вільнюс, м. Каунас), 1 бригада з Республіки Польща (м. Краків).

Львівщину представляла команда Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Конкурсні завдання були складені лікарями-практиками на основі реальних життєвих подій, що мали місце у професійній діяльності. Режим змагань був максимально наближений до реальної роботи на екстреному випадку при станах, що найбільш часто зустрічаються у практичній діяльності. Завдання включали вечірні (нічні) та денні етапи.

За виконанням завдань, що оцінювались за відповідними критеріями та дотриманням протоколів надання екстреної медичної допомоги слідкувала кваліфікована бригада арбітрів.

Суддівська колегія за сумою набраних балів визначали переможців. Згідно результатів змагань, команда Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримала третє призове місце серед державних служб ШМД. Було відзначено високий рівень підготовки команди зі Львівського центру медицини катастроф, яка була одна з найкращих у виконанні багатьох етапних завдань. Адже у склад бригади входили працівники, які постійно вдосконалюють свої знання та навики та є активними учасниками подібних змагань в Україні та за кордоном.

Проведення таких змагань є логічним втіленням в життя Державної програми створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги та одним з інструментів для налагодження взаємодії різних медичних шкіл. Ралі карет швидкої медичної допомоги запроваджене з метою стандартизації та оптимізації надання екстреної медичної допомоги в різних країнах світу, незалежно від географічного розташування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ