Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський центр зайнятості готує кадри для Євро-2012

Львівський міський центр зайнятості готує фахівців, які будуть потрібні під час проведення у Львові матчів чемпіонату Євро-2012. Про це повідомили у центрі зайнятості.

 

«Для належного проведення цього заходу необхідні будуть кваліфіковані кадри в сфері надання туристичних й побутових послуг, торгівлі, громадського харчування тощо. Тому саме зараз акцентується увага на вивченні іноземних мов, майбутні продавці продовольчих і непродовольчих товарів, бармени, офіціанти, окрім вивчення основних предметів  оволодівають знаннями польської та англійської мови, які будуть вкрай необхідні для якісного обслуговування гостей нашого міста. Станом на сьогодні таке навчання уже завершило 109 мешканців Львова, ще 28 його лише розпочали. Планується навчати безробітних і за іншими професіями з урахуванням новітніх підходів у навчальному процесі. Оскільки місто Львів є завжди привабливим для туристів,  кількість яких щороку зростає, такі інновації у професійному навчанні є дуже доречними та актуальними», – сказав директор Львівського міського центру зайнятості Олег Рісний.

 

Крім цього, МЦЗ проводять навчання безробітних на завмовлення конкретних підприємств . Упродовж 2009 року за скеруванням міського центру  зайнятості навчалося  2 103 мешканці міста, з яких 1 250 осіб – на замовлення працедавців.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ