Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський центр зайнятості повідомив про вакансії в тилу

​Із часу введення в Україні воєнного стану понад сто працедавців поінформували службу зайнятості про наявність 270 вакансій. Найбільше вільних робочих місць – 33 – зафіксовано для слюсарів-ремонтників і слюсарів-складальників різного профілю.

Окрім того, фірми і компанії шукають трактористів або трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, продавців продовольчих або промислових товарів, комплектувальників меблів, бухгалтерів, складальників-клепальників, охоронників. 

Також є робота для касирів торговельного залу, кухарів, стрільців, сторожів, медичних сестер, водіїв автотранспортних засобів, радіомеханіків, інженерів-технологів, прибиральниць, швачок, токарів, фрезерувальників, шліфувальників та ін. 

Загалом станом на 10.03.2022 року в області налічується 2460 вільних робочих місць і вакантних посад. Пропонована заробітна плата коливається від мінімального розміру до 30 тисяч гривень. Окрім того, клієнти можуть ознайомитися з інформацією про можливість працювати на волонтерських засадах. 

Кожний, хто хоче трудитися в тилу, може звернутися до базових зайнятості та філій Львівського ОЦЗ, які працюють у звичному режимі й готові допомогти вирішити питання працевлаштування.

Окреме прохання до працедавців. У зв’язку із зростанням на Львівщині кількості вимушених переселенців, котрі шукають роботу, просимо підприємства, установи та організації, котрі мають потребу у працівниках, оперативно надавати обласній службі зайнятості відомості про наявність вільних робочих місць і вакантних посад. Додаткову інформацію з цього питання можна отримати за телефоном (032)233-01-67.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ