Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський центр зайнятості уклав угоду з Гданським ужендом праці

26-го вересня 2017 року у Львові укладено угоду про співпрацю між Львівським міським центром зайнятості та Гданським ужендом праці Республіки Польща, яку підписали Олег Рісний та Роланд Буднік, керівники цих структур. Про це Гал-інфо повідомили в Львівському міському центрі зайнятості.

Угода передбачає тісне співробітництво та обмін досвід в питаннях сприяння зайнятості населення, зменшення негативних наслідків безробіття, професійної орієнтації та активізації населення тощо.

Польща не так давно пройшла ринкові трансформації та складні перетворення на ринку праці, подібні тенденції спостерігаються в Україні сьогодні. Ефективна державна політика в змозі значно зменшити можливі негативні впливи цих незворотних змін та використати нові можливості, які з ними відкриваються. В такій ситуації польський досвід може бути неоціненним. Зі свого боку, в структурі вітчизняної служби зайнятості є низка напрацювань та форм роботи, які викликають зацікавлення в закордонних колег. Тому угода буде представляти новий важливий досвід для двох сторін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ