Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський УБОЗ впіймав на хабарі посадовця виправної колонії

Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВСУ у Львівській області затримало «на гарячому» посадовця однієї з виправних колоній Львівщини, який вимагав та отримав 2 000 доларів хабара США за сприяння у вирiшенi питання про умовно i дострокове звiльнення вiд вiбування покарання гр. А., -- повідомляє прес-центр ГУ МВСУ у Львівській області.
Із заявою про вимагання хабара до правоохоронців звернулася М., 1986 р. н., непрацююча, учора близько 11.30. Того ж дня працiвниками вiддiлу боротьби з корупцiєю УБОЗ ГУМВС України у Львiвській областi в службовому кабiнетi адмiнiстративного примiщення виправної колонiї Управлiння Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львiвській областi і був затриманий Ш., згаданий вище посадовець. Окрім отриманих від М. 2 000 доларів у службовому кабінеті гр. Ш. 1976 р. н., мешканця Львiвської області, виявили ще 1 200 доларів.
Перевiрку проводить УБОЗ ГУМВС України у Львiвськiй області. Матерiали скерованi до прокуратури для прийняття рiшення у порядку ст.97 КПК України та обрання мiри запобiжного заходу вiдносно Ш.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ