Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський університет безпеки життєдіяльності реалізує 6 міжнародних проектів

У 2012 році Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС України реалізує 6 міжнародних проектів у галузі безпеки людини. Вони передбачають інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини, адаптацію українських фахівців до спільної роботи з міжнародними системами безпеки, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій, особливо тих, які мають транскордонний характер, повідомила прес-служба ЛДУ БЖД МНС.

Така співпраця стала можливою завдяки тому, що Львівський державний університет безпеки життєдіяльності є членом Європейської асоціації ВНЗ, які працюють в галузі безпеки людини.Реалізація цих проектів допоможе українським рятувальникам здобути не лише безцінний досвід, але й не менш коштовне та необхідне сучасне пожежно-рятувальне обладнання, яке допоможе рятувати людей у надзвичайних ситуаціях.

Речник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Антон Крук розповів, що минулий рік для нас був також багатим на різноманітні міжнародні проекти: «Користь від такої співпраці очевидна. Минулого року Україною та Польщею реалізовано низку спільних проектів, які передбачали інтеграцію нашої системи цивільного захисту у європейські механізми гарантування безпеки. За ініціативи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та при фінансовій підтримці наших польських колег ми навчилися діяти спільно при різноманітних надзвичайних ситуаціях. Радує й те, що до цієї співпраці вдалося залучити наших колег із Харківського та Черкаського навчальних закладів МНС і вони зможуть передати здобутий досвід своїм вихованцям».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ