Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський виконком засумнівався, чи дозволяти надбудову на вул. Героїв УПА, 73

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради переніс розгляд рішення "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва ... на вул. Героїв УПА, 73 у м. Львові", передає журналістка Гал-інфо.

"Мова йде про об'єкт, який незавершений на 10%", - зазначив доповідач під час виступу.

Зокрема, членам виконкому пропонувалось проголосувати за затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Карелла» та ТзОВ «Воркбуд» об’єкта незавершеного будівництва (багатоквартирний житловий будинок з паркінгом) шляхом надбудови та добудови під житлові будинки з вбудованими приміщеннями громадського призначення, трансформаторною підстанцією та підземною автостоянкою на вул. Героїв УПА, 73 у м. Львові.

"Тут ніхто не планує вести радикальних перетворень", - додав доповідач.

Члени виконкому наголосили на тому, що сьогодні територія колишнього "Кінескопу" активно забудовується, проте інфраструктура довкола не покращується.

"Там не проїздів, там нічого не має", - зазначив заступник міського голови з фінансово-економічних питань Львівської міської ради Генадій Васьків, який власне і головував засідання.

Виходячи з пояснення доповідача, стає зрозуміло, що забудовник хоче збільшити поверховість однієї з секцій з 9 до 16. Якщо змінюється поверховість, то відповідно до об'єкта висувається інші вимоги, до прикладу, щодо дотримання правил пожежної безпеки. Тому постає питання, чи конструкція дозволяє такі зміни, чи витримає фундамент, який спершу був розрахований на 9 поверхів, ще додаткові 7 поверхів навантаження. І чи це дійсно так, як було представлено під час доповіді.

Тож, враховуючи те, що запитань у членів виконкому було більше, аніж відповідей, було прийнято рішення про перенесення на тиждень розгляду рішення "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва ... на вул. Героїв УПА, 73 у м. Львові". За цей час чиновники повинні виїхати на будівництво на місці розібратись з ситуацією.

У Львові виконком проголосував про виділення коштів учасникам АТО-ООС

На Голосківському цвинтарі перепоховають тлінні останки з вул. Кольберта

Львів'янам, які мешкають на вул. Стецька та Фредра, дозволили зробити індивідуальне опалення

Львівський виконком засумнівався, чи дозволяти надбудову на вул. Героїв УПА, 73

Виконком ЛМР вніс зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ