Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський виробник тортів судитиметься з газетою «Експрес»

ТОВ «Яричів» і ДАІ у Львівській області позиватимуться до львівської газети «Експрес», – повідомила прес-служба ТОВ «Яричів».

 

Причиною позову стала стаття замітка під назвою «Щось цей торт поперек горла…» про акцію, яку компанія «Яричів» спільно з ДАІ організувала 5 березня. Під час акції інспектори ДАІ спільно з представником ТОВ «Яричів» дарували жінкам-водіям і пасажирам маршруток торти ТМ «Rozalini».

 

На думку компанії, газета спотворила інформацію про акцію і подала недостовірні дані, а саме про безоплатне надання тортів для ДАІ, з метою отримання «блатів», тривалість акції, кількість та загальну вартість тортів, виділених для проведення акції.

 

Крім цього, журналіст газети подав прямою цитатою від імені керівника відділу маркетингу ТОВ «Яричів» Таїсії Григор’євої власні судження. «Він подав прямою цитатою слова, яких я ніколи не говорила», - зазначила Таїсія Григор’єва.

 

Уже найближчими днями до суду будуть скеровані позови від ТОВ «Яричів» та УДАІ у Львівській області про захист ділової репутації та відшкодування моральної і матеріальної шкоди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ