Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівський Євромайдан готовий до повної мобілізації і чекає на рішення Києва

Молодь, яка започаткувала в Україні єврореволюцію, закликає досвідчених політиків об’єднатися з ними задля спільних дій. Студентські активісти, які сьогодні, 29 листопада, взяли участь у засіданні Координаційного штабу Львівської обласної ради, закликатимуть всіх, хто перебуває на Євромайдані у центрі Львова, до повної мобілізації, а також чекатимуть на рішення з Києва. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Зі свого боку голова Львівської обласної ради та голова Координаційного штабу Львівської обласної ради Петро Колодій запевнив молодь, що вони можуть розраховувати на їхню підтримку.

«Будьте певними, ми, як і ви, вболіваємо за майбутнє України. Але, щоби зробити впевнені і непомилкові кроки, ми повинні діяти скоординовано. Саме над цим зараз працюють опозиційні лідери у Києві, які повинні передати для всіх євромайданів в Україні карту спільних дій», – сказав очільник обласної ради.

Завтра, 30 листопада, голова Львівської обласної ради закличе священнослужителів різних конфесій до спільної молитви на львівському Євромайдані, яка має відбутися у неділю, 1 грудня, о 14.00 годині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ