Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівський завод фрезерних верстатів” співпрацюватиме з „Білоруським тракторним заводом”

„Львівський завод фрезерних верстатів” налагоджує співпрацю з „Білоруським тракторним заводом”. Про це „Гал-info” повідомив заступник голови правління з якості ВАТ „Львівський завод фрезерних верстатів” Дмитро Зушман, який зараз перебуває на зустрічі між українськими та білоруськими підприємствами у с. Зоря Рівненської області, організованої Торгово-Промисловими Палатама України та Білорусії.
Зокрема мова йде про придбання „Тракторним заводом” 10-20 львіських верстатів, а також про ремонт тих верстатів, які були придбані ще за радянських часів і знаходять в експлуатації на підприємстві.
Історія „Львівського заводу фрезерних верстатів” починається з 1912 р, коли на його території знаходилися приватні ремонтні майстерні, які належали фірмі “Kittler & Wotipka”. В даний час наше підприємство спеціалізується на випуску наступної продукції: гравірувально-копіювально-фрезерних верстатів, вертикально-фрезерних верстатів з ручним і програмним управлінням, багатоцільових обробляючих центрів, електро-ерозійних і деревообробних верстатів; вузлів і гідророзподілювачів для автомобільних кранів, авто- і електронавантажувачів, буряко- і зернозбиральних комбайнів; вузлів для вітроенергетичних установок потужністю до 75 кВт; сільськогосподарських машин, вузлів та запасних частин для сільськогосподарських машин і автомобілів.
     На заводі є дільниця термічної обробки деталей (ТВЧ, азотування, цементація) і дільниця гальванічних покрить (хромування, цинкування, нікелювання, оксидація). В допоміжне обслуговуюче виробництво входять інструментальний, ремонтно-механічний, ремонтно-енергетичний, транспортний цехи та складське господарство.
     Площа виробничих приміщень становить 22,5 тис. квадратних метрів, площа земельної ділянки - 9,5 га. Завод забезпечений зручними автомобільними під’їзними шляхами і залізничною віткою.
     До 1996 р. завод займався лише випуском верстатної продукції. Але через різке падіння ринку збуту верстатної продукції на заводі почали випуск деревообробних верстатів та приспосіблень, випуск комплектуючих для вітроенергетичних генераторів, випуск сільськогосподарських машин і вузлів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ