Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський журнал для дошкільнят «Ангелятко» визнали перспективним серед дитячих видань України

Львівський журнал для дошкільнят „Ангелятко” визнано перспективним виданням у Держкомтелерадіо. Про це «Гал-info» повідомили у редакції журналу.
Наприкінці грудня 2007 року у Держкомтелерадіо підбили підсумки першого українського конкурсу періодичних видань для дітей і юнацтва. Участь у ньому взяли 22 видання з 8 областей України.
У номінації „Краще періодичне видання для дітей” перемогу здобули журнали „Малятко”, „Барвінок” і газета „Казковий вечір”. У другій номінації „Краще видання для юнацтва” – перемогу присуджено журналам „Арт-клас” (Львів), „12+” і „Юний натураліст”. Журі усно відзначило перспективність журналу „Ангелятко” для дітей віком від 2-х до 7 років.
Держкомтелерадіо вперше в Україні запровадило конкурс періодичних видань для дітей та юнацтва з метою привернути увагу батьків, вчителів, видавців до проблем дитячої періодики, яких із професійних видань вкрай мало. Так, з 25 тисяч зареєстрованих періодичних видань в Україні лише 300 адресовані дітям.
За умовами конкурсу, учасники представили по шість екземплярів своїх кращих випусків. Журі оцінювало їх за такими критеріями: тематична наповнюваність, оригінальність матеріалів, їх актуальність, професіоналізм у подачі матеріалу, відповідність інтересам цільової аудиторії.
Нагадаємо, що розвивально-пізнавальний журнал для наймолодших „Ангелятко” виходить з вересня 2006 року. Редакція журналів „Ангелятко” та „Ангеляткова наука” є організатором загальноміського свята „Читання в Країні ангелят”, який відбувається щовересня у рамках „Форуму видавців” у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ