Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Львівський жиркомбінат" збільшить статутний фонд у 3,8 раза

ЗАТ "Львівський жиркомбінат", одне з найбільших українських масложирових підприємств, збільшить статутний фонд у 3,8 раза - до 63,855 млн грн шляхом додаткової емісії акцій на суму 46,89 млн грн. Про це повідомляє сайт «АПК-інформ».

Як повідомили на підприємстві, рішення про додатковий випуск простих іменних акцій існуючого номіналу 2,82 грн акціонери "Львівського жиркомбінату" прийняли на загальних зборах 25 квітня цього року.
Відповідно до повідомлення, збільшення статутного фонду проводитися з метою залучення додаткових інвестицій для поповнення оборотних коштів, а також для подальшого технічного і соціального розвитку підприємства.
"Львівський жиркомбинат" планує  навесні цього року проведення технічного переобладнання і збільшення своїх потужностей по виробництву маргарину і майонезу приблизно в 1,5 рази.
Статутний фонд підприємства становить 16,964 млн  грн. За даними Держкомісії по цінних паперах і фондовому ринку, до кінця минулого року  24,93% акцій ЗАТ "Львівський жиркомбінат" належало ТОВ "Корсан", ТОВ "Ферона", ТОВ "Віалінт", ТОВ "Вард" (усі  акціонери знаходяться в Дніпропетровську).
Львівський жиркомбинат виробляє маргаринову і майонезну продукцію під ТМ "Щедро". Виробничі потужності підприємства розраховані на випуск 79 тис. тонн маргаринової і майонезної продукції в рік.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ