Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Львів-ТБ» не зробило прямої трансляції обласної сесії через пікетувальників, які загородили вхід до обласної ради

«Львів-ТБ» не транслювало сесію Львівської обласної ради через те, що вхід до Львівської обласної ради заблокували працівники ВАТ «Львівсільмаш» і журналісти телеканалу разом із апаратурою просто не змогли потрапити до сесійного залу — повідомив «Гал-info» генеральний директор комунального підприємства «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький.
«Ми двічі під’їжджали з апаратурою до обласної ради, однак так і не змогли потрапити на сесію, адже вхід в ЛОР заблокували пікетувальники. Коли ж ми звернулися до правоохоронців, ті лише розвели руками і сказали, що нічим допомогти не можуть», — пояснив Михайло Хвойницький.
Нагадаємо, прес-служба облради заявила про те, що Михайло Хвойницький, як він коментував журналістам, не збирався транслювати сесію, бо підпорядковується президії облради, що вирішила рекомендувати обласним депутатам не робити прямої телевізійної трансляції з сесійного залу.
«Заява обласної ради — це ганебна провокація. Ми з Михайлом Сендаком розмовляли, і я пояснював йому, чому не зміг організувати прямої трансляції сесії», — зазначив Михайло Хвойницький.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ