Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«Львівтеплоенерго» чекає коли потепліє, щоб відмикати боржників

Станом оплати за теплопостачання споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» за грудень нині становить лише 31,5 %. При цьому рівень оплати за теплопостачання споживачів підприємства за листопад становив – 110%, за жовтень – 105%. За аналогічний період минулого року рівень оплати 45%. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Через зниження рівня проплати заборгованість за теплопостачання у Львові становить 96 млн грн. З них 77 млн грн – це заборгованість населення.

 

 «Попри те, що січень завжди був складним місяцем, не варто забувати, що оплата за теплопостачання – це оплата підприємства за газ, а, відповідно, і вчасність отримання лімітів газу та забезпечення теплом і гарячою водою всіх споживачів», - начальник служби обліку теплової енергії говорить  ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець

           

За словами заступника директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Юрія Приходька, незважаючи на сильні морози, підприємство стабільно подає тепло і гарячу воду у всі житлові будинки. «Єдина проблема, яка може негативно вплинути на теплопостачання – це ліміти газу, які залежать від рівня розрахунку за газ. Як тільки температура повітря становитиме мінус 5?С, ми знову відмикатимемо тепло божникам. Поки що такий метод є найдієвіший. Після таких дій борги повністю чи частково, але все ж погашають», додав Юрій Приходько.

 

Населення заборгувало комунальному підприємству 91 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ