Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівтеплоенерго» ремонтує 23 індивідуальних теплових пунктів

ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить ремонт індивідуальних теплових пунктів, переданих на його баланс цього опалювального сезону. Це 23 ІТП, які є джерелом теплопостачання та керування системою теплоспоживання не більше ніж однієї будівлі або її частини і знаходяться на вулицях Кавалерідзе 17, 19, 21, Полуботка, 17-19, Липова Алея, 1, Сорочинська 2, 4, 8, Джерельна 42, 44, Наукова, 12а, Демянська, 8, 6а, 24, Стрийська 85, 87, 87а, 87б, 87в, 89, 91, 93, 99, - повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Потреба перейняти на баланс комунального підприємства дані об’єкти виникла через те, що ніхто їх не обслуговував і усі передбачувані ремонті роботи  там не проводились.

 

 Сьогодні, служба ремонту та експлуатації внутрібудинкових систем та ІТП «Львівтеплоенерго» вже провела ремонтні роботи на 15 ІТП. Роботи проводилися на водопідігрівачах, що дозволило покращити якість подачі гарячої води, завдяки тому, що зберігаються усі параметри подачі теплоносія. . Зараз ремонтні роботи ведуться на ІТП по вул. Демянівська,6а.

 

Як зауважив начальник служби ремонту та експлуатації внутрібудинкових систем та ІТП ЛМКП «Львівтеплоенерго» Сергій Просвєтов, ремонтні роботи, які зараз проводяться на ІТП, спрямовані на покращення якості гарячого водопостачанням. Натомість, після закінчення опалювального сезону будуть проводитися ремонтні роботи, які дозволять покращити подачу тепла у відповідні будинки
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ