Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівтеплоенерго» судиться з НКРЕ за підвищення цін на газ

Львівське міське комунальне підприємство  «Львівтеплоенерго» подало позовну заяву до Господарського суду Києва з проханням стягнути з Національної комісії регулювання електроенергетики України суму збитків у розмірі 12 885 086,58 грн. Про це повідомила «Гал-info» Львівська міська рада.
 Справа стосується раптового підвищення ціни на природний газ. З першого січня цього  року  вартість природного газу для підприємства комунальної теплоенергетики зросла в 1,47 рази до вартості газу, закладеного в тарифі на теплову енергію і це призвело до суттєвих збитків ЛМКП «Львівтеплоенерго».
 Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», у разі зміни цін центральними органами виконавчої влади останні зобов’язані відшкодувати у повному обсязі збитки підприємства, обумовлені такими змінами. «Львівтеплоенерго» ще 26 травня зверталося до Національної комісії регулювання електроенергетики України з листом про відшкодування завданих збитків, однак до теперішнього часу це питання залишилось невирішеним.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ