Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівтеплоенерго» та «Залізничтеплоенерго» намагається зігріти усі будинки Львова, незважаючи на заборгованість

За інформацією ЛКП «Львівтеплоенерго» та «Залізничтеплоенерго», на сьогоднішній день тепло отримують майже всі будинки міста. Аварійні бригади Львівтеплоенерго до 2-ї ночі працювали на аварійних ділянках. Тепло запустили вже у всі комунальні будинки та відомчі гуртожитки, навіть у ті, які мають великі борги. Ще у 6-ох будинках виконуються роботи. Теплопостачання у будинки міста включено за дорученням міського голови через те, що більшість львів’ян у зв’язку із хвилею захворювань зараз перебувають у власних домівках. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Залишаються проблемою 6 відомчих будинків. Зокрема, у гуртожитку від ЛСУ ми шукаємо власника, який проживає за межами Львова й має ключі від котельні, через що ми не можемо безпосередньо запустити тепло у будинок. Аварійні роботи проводяться в трьох гуртожитках ЖБК «Мирний» та в будинку на вулиці Виговського, 45. Проте сьогодні ми завершимо там всі необхідні роботи й запустимо тепло», - говорить директор ЛКП «Залізничтеплоенерго» Мирослав Терех.

Загалом у Львові тепло отримують 2111 будинків. Нагадаємо, що міський голова вчора дав розпорядження ввімкнути тепло у всіх будинках, незважаючи на заборгованість та ліквідувати всі аварійні ситуації.

«За розпорядженням міського голови цілу ніч працювали бригади теплопостачальних підприємств. Близько 70 працівників ліквідовували аварійні ситуації. І вже о другій ночі ми запустили тепло у всі будинки міста. Сьогодні залишилося вирішити питання ще 6-ох відомчих будинків, у яких склалася досить не проста ситуація через їхнє керівництво, та сподіваємося, що вже сьогодні ці люди матимуть тепло у своїх квартирах», - говорить директор департаменту житлового господарства Юрій Голець.

Інформацію про подачу тепла у будинки та аварійні ситуації можна подавати за телефоном «гарячої» лінії міської ради: 297-59-99, 15-80.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ