Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівтеплоенерго” відключили від газу, ще коли у львів’ян не стало гарячої води — Олег Синютка

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відключили від газу ще коли у львів’ян не стало гарячої води — про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник міського голови Олег Синютка. За його словами, сьогодні в.о заступника міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук перебуває у Києві, щоб вирішити це питання.
Водночас Синютка пообіцяв, що вже у серпні стовідсотково буде відновлено подачу гарячої води у Сихівський район.

Що стосується боргу «Львівтеплоенерго» перед ДК «Газ України», сума якого становить майже 55 млн грн., то 30 млн грн будуть погашені відповідно до постанови Уряду, 19 млн – це борг «Львівтеплоенерго».

Крім того, Синютка підкреслив, що 84 млн грн становить борг мешканців перед «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, ВАТ «Львівгаз» отримало чергове доручення від ДК «Газ України» на відключення від газопостачання ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничтеплоенерго».

У дорученні, адресованому голові правління ВАТ „Львівгаз” В. Марчуку, ДК „Газ України” НАК „Нафтогаз України” доручено відключити від газопостачання та запломбувати вхідну запірну арматуру МЛКП «Львівтеплоенерго» через борг у сумі 56 612 045,72 грн та ЛКП „Залізничнетеплоенерго” - борг 9 111 850,18 грн.

Про виконання доручення керівництво ВАТ „Львівгаз” має доповісти 31 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ