Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівтеплоенерго» виявило незакону врізку фітнес-клубу "Ліга"

Нещодавно працівники Личаківського району теплових мереж під час традиційного обходу об’єктів теплопостачання виявили незаконну (не обліковану) врізку в систему гарячого водопостачання житлового будинку на вул. Шафарика.16а.

Отож, при обході теплових мереж працівники Личаківського РТМ виявлено необліковану врізку в трубопровід гарячоговодопостачання в житловому будинку на вул. Шафарика,16а до прибудови будинку.

У даній прибудові є фітнес-клуб "Ліга", яке незаконно споживає гарячу воду (басейн, масаж, фітнес).

20 лютого 2017р. представник юридично-претензійного відділу ЛМКП "Львівтеплоенерго" подав заяву в Личаківський райвідділ МВС про відкриття кримінального провадження за ст. 365 ККУ Дана заява зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань № 463.

Того ж дня відбувся виїзд оперативної групи на місце за участю майстра Личаківського РТМ ЛМКП "Львівтеплоенерго" та майстра ЛКП, яке обслуговує даний будинок. При цьому майстер ЛКП повідомив, що він сам особисто робив врізку в трубопровід гарячоговодопостачання.

Керівник фітнес-клубу "Ліга" не заперечує факту під’єднання гарячої води та погоджується сплатити за надані послуги. «До нас прийшов працівник Водоканалу, встановив лічильники і опломбував їх. Щомісяця до нас приходить людина, що перевіряє показники. Ми не заперечуємо того, що сталося непорозуміння, в тому числі з нашої вини. Але з другого боку злого умислу в нас не було, крадіжки також не було, бо є лічильник опломбований працівником ЛКП «Львівводоканал». Як тільки ми про це дізнались, ми не стали нічого заперечувати, приховувати, звернулися листом до «Львівтеплоенерго», аби вона взяли на облік цей лічильник і порахували скільки нам слід заплатити», - розповів Святослав Шеремета, керівник фітнес-клубу "Ліга".

Також він зазначив, що гарячою водою від «Львівтеплоенерго» вони не користуються. «Ми встановили бойлери і самі підігріваємо воду. Так дешевше», - зазначив Святослав Шеремета.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ