Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівтеплоенерго» знову погрожує міському голові відключенням гарячої води у Львові

Трудовий колектив «Львівтеплоенерго» погрожує відключити подачу гарячої води, якщо міський голова Андрій Садовий не звільнить директора підприємства Ігоря Іваніва. Про це сьогодні, 18 березня, заявив голова страйкового комітету «Львівтеплоенерго» Іван Ляховський.

«Нового директора нашого підприємства Ігоря Іваніва було призначено за клопотанням Андрія Садового, - розповів Іван Ляховський. – Це людина без відповідної освіти і досвіду роботи у цій сфері. Він почав реорганізацію підприємства. Новий директор привів із собою команду антикризових менеджерів, які ввели наше підприємство у справжню кризу. До прикладу, до появи нового директора наші борги за газ становили 48 млн грн., а тепер – понад 125 млн.»

 

Голова профкому «Львівтеплоенерго» Тетяна Величко заявила, якщо міський голова у найближчі дні не розгляне наші вимоги про припинення реорганізації підприємства та звільнення з посади директора Ігоря Іваніва, трудовий колектив почне страйкувати, а саме – припинення подачі теплої води мешканцям Львова.

 

Нагадаємо, минулого четверга, 11 березня, працівники ЛМКП «Львівтеплоенерго» провели пікетування Львівської міської ради, де в цей час відбувалася сесія, з вимогою звільнити Ігоря Іваніва, директора підприємства. У разі незадоволення своїх вимог пікетувальники погрожували відключити в місті гарячу воду. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що жодних змін на підприємстві до кінця опалювального сезону запроваджувати не збирається.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ