Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівтрансгаз» та “Бєлтрансгаз” уклали угоду про взаємодію між диспетчерськими службами компаній при експлуатації двох магістральних газопроводів

УМГ «Львівтрансгаз» та ВАТ “Бєлтрансгаз” уклали угоду про взаємодію між диспетчерськими службами при експлуатації   магістральних газопроводів Торжок-Долина та Івацевичі-Долина. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та
засобами масової інформації ДК “Укртрансгаз”.

Як сказав „Гал-info”  представник  прес-центру  НАК „Нафтогаз України”  Віктор Гальчинський, необхідність підписання такої угоди полягає в тому, що магістральні газопроводи Торжок-Долина та Івацевичі-Долина проходять по прикордонній смузі, тому потрібна  взаємодія диспетчерських служб двох компаній  при експлуатації на кордоні.   
      УМГ “Львівтрансгаз” на сьогодні експлуатує понад 5,5 тис. кілометрів магістральних газопроводів, якими здійснює транзит російського газу до Європи та забезпечує газом споживачів північно-західного регіону України – Волинської, Рівненської, Львівської, а також частково Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської та Хмельницької областей. На балансі підприємства також знаходиться найбільший в Європі комплекс підземних сховищ газу, до складу якого входять 4 підземних сховища – Більче-Волицьке, Опарське, Дашавське та Угерське.
ВАТ “Бєлтрансгаз” є оператором газотранспортної системи Республіки Білорусь. Крім того, ВАТ “Бєлтрансгаз” обслуговує білоруську ділянку магістрального газопроводу Ямал — Європа, яка належить ВАТ “Газпром”. До складу газотранспортної системи “Бєлтрансгаз” входять: 7,1 тис. км магістральних газопроводів та газопроводів-відводів; 6 компресорних станцій загальною потужністю 640 МВт; 2 підземних сховища газу загальною активною ємністю 1 млрд. куб. м; 7 газовимірювальних станцій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ