Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівводоканал» більше не буде латати дороги

ЛМКП «Львівводоканал» не проводитиме благоустрою території, яку розкопує для проведення ремонту чи заміни мереж. Цю функцію планують перекласти на районні лінійним шляхово-експлуатаційні дільниці (ЛШЕДи). Гроші на це шукають у міському бюджеті Львова. Про це сьогодні, 31 серпня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Донедавна питаннями благоустрою займався «Львівводоканал», і робив це не завжди достатньо якісно, адже це не є їхній профіль. Ми перейдемо на іншу формулу - нині ми цю функцію будемо передавати нашим районним ЛШЕДам і, я думаю, вони це робитимуть краще. Це питання, яке на сьогодні гостро поставлене перед усіма керівниками районів, – зазначив міський голова. – Для цього ми шукаємо додаткове фінансування у міському бюджеті».

Міський голова наголосив, що такі дії здійснюються у зв’язку з тим, що на підприємстві на сьогодні не має відповідних коштів. «Нині «Львівводоканал» працює на межі своїх можливостей Бо від зміни тарифів минуло два роки. Зацей часбуло збільшено подачу води, а «Львівобленерго» підняло тарифи на 22%, а ціна для мешканців була незмінною. Тому бракує бігових коштів», – наголосив Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ