Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівводоканал» отримає з бюджету Львова 12 млн грн

«Львівводоканал» отримає з бюджету Львова 12 млн грн. Про це йдеться у розпорядженні опублікованому на сайті ЛМР «Про фінансування об’єктів з бюджету розвитку міського бюджету Львова», передає Гал-інфо.

Управління фінансів департаменту фінансової політики має провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 12 млн грн.

Департамент житлового господарства та інфраструктури повинне перерахувати кошти як внески до статутного капіталу ЛМКП «Львівводоканал» та забезпечити цільове використання коштів.

Ще одне розпорядження стосується того, що управління фінансів департаменту фінансової політики має провести фінансування управління освіти департаменту гуманітарної політики за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова в сумі 8 583,06 грн.

Управління освіти департаменту гуманітарної політики повинно перерахувати кошти для оплати виконаних робіт на об’єкті «Будівництво майданчика СЗШ № 81 на вул. Гетьмана І. Мазепи, 1-а».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ