Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівводоканал заборгував енергетикам 3,8 млн грн

Директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський звертається до мешканців Львова, аби вони заплатили поточні борги. В іншому випадку Сихівський та Личаківський райони залишаться без води. Про це сьогодні, 25 лютого, повідомив Мирослав Заплатинський.

 

«Львіводоканал» має заборгованість за електропостачання у розмірі 7,6 млн грн., з яких оплачено 3,8 млн. На спільній нараді у Львівській ОДА було досягнуто домовленостей, згідно з якими водоканал повинен до кінця місяця (протягом 2-ох днів) розрахуватися за електроенергію.

 

Заступник начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Андрій Мончак заявив, що у цій ситуації влада міста не може допомогти «Львівводоканалу», оскільки на даний момент не має затвердженого бюджету міста.

 

Директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський розповів, що для інформування населення будуть розклеєні оголошення і працівники будуть ходити будинками із проханнями заплатити за надані послуги.

 

«Дуже не хочеться повертатися до постачання води за графіком, - заявив Мирослав Заплатинський, - оскільки для відновлення цілодобового водопостачання необхідно буде щонайменше 2 доби. Тому я сподіваюся, що львівяни заплатять за отримані послуги і ми й надалі зможемо цілодобово подавати воду у львівські помешкання.»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ