Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівводоканал” затягує введення нових тарифів, щоб зробити це наступного року

“ЛКП “Львівводоканал” свідомо не подав на обговорення громадськості нового тарифу на водопостачання, оскільки не хоче вводити їх цього року”, - стверджує представник  ГО “Львівська  міська спілка захисту прав громадян” Сергій Компанієць.
Зокрема, за його словами, “Львівводоканал” від часу оголошення в червні нових тарифів на водопостачання повинен був відразу подати їх на обговорення громадськості. Проте цього не було зроблено, оскільки  “Львівводоканал” намагається провести розрахунки  ще вищого за  2,39 грн за метр кубічний тарифу на водопостачання.
”З наступного року бюджет міста вже буде сформований і в ньому не буде передбачено відшкодування різниці в тарифах, тому  доведеться приймати нові тарифи. А якщо тариф прийняти до середини грудня, таке відшкодування буде обов’язковим”, - зазначив  “Гал-info” Сергій Компанієць.
Також він розповів, що слухання справи щодо неправомірності теперішніх тарифів на воду і тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій, яке мало відбутися  20 листопада 2006 року у Львівському апеляційному суді, перенесено на невизначений час.
Нагадаємо, ГО “Львівська міська спілка захисту прав громадян” опротестовує як незаконне рішення Львівського міськвиконкому про тарифи з водопостачання і водовідведення від 5 жовтня 2005 року та рішення про тарифи на утримання будинків та прибудинкових територій, прийняте 30 вересня 2005 року. Як стверджують у „Львівській міській спілці захисту прав громадян”, оскільки ухвалою сесії Львівської міської ради від 14 липня 2005 року виконком Львівської міської ради був розпущений, а новий виконком обрали лише 11 жовтня 2005 року, ці рішенні є незаконними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ