Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівводоканалу” дали час до 5 березня

Львівська облдержадміністрація вчергове взяла на себе ініціативу вирішення проблемного питання з розрахунками комунальних підприємств за спожиту електроенергію. Сьогодні, 25 лютого 2010 року, відбулась нарада під головуванням першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Валерія П’ятака щодо розрахунків ЛКП „Львівводоканал” за спожиту електроенергію. У нараді взяли участь заступник голови ЛОДА Тарас Федак, директор з маркетингу ВАТ „Львівобленерго” Андрій Скрипник, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, представники „Львівводоканалу”, фінансового управління, – повідомили у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”

 

Станом на 25  лютого 2010 року борг ЛКП „Львівводоканал” за спожиту електроенергію становить 4,8 млн. грн.

 

ВАТ „Львівобленерго” як соціально відповідальна компанія розуміє, що припинення електропостачання комунальних підприємств може призвести до соціальної напруги, адже за цим стоять послуги, які надаються мешканцям Львівщини.

 

Товариство погодилось на відтермінування погашення заборгованості, в свою чергу ЛКП „Львівводоканал” взяло на себе зобов’язання до 5 березня 2010 року повністю погасити заборгованість.

 

В разі невиконання ЛКП „Львівводоканал” взятих на себе зобов’язань щодо погашення заборгованості за спожиту електричну енергію, а також порушення графіків проведення платежів в березні 2010 року, ВАТ „Львівобленерго” керуючись у своїй діяльності чинним законодавством 11 березня 2010 року припинить електропостачання ЛКП „Львівводоканал”. Керівництво комунального підприємства про це попереджено.

 

ВАТ „Львівобленерго” неодноразово письмово зверталось до міського голови Львова Андрія Садового та акцентувало увагу на незадовільний стан розрахунків за спожиту електроенергію та порушення графіків проведення платежів ЛКП „Львівводоканал”. Аналогічні звернення ВАТ „Львівобленерго” були скеровані і до керівництва ЛКП „Львівводоканал”.

 

Проте відповідного реагування на звернення Товариство не отримало, що й призвело до ситуації, яка склалась на сьогоднішній день. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ