Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян опитають, чи було тепло у їхніх квартирах

У лютому соціологи з’ясують у львів’ян, чи задовольняє їх якість послуг теплопостачальних організацій міста. Мешканці Львова отримають змогу оцінити якість роботи теплопостачальників та висловити свої побажання щодо змін. Про це сьогодні, 5 лютого, під час брифінгу заявила начальник відділу енергоменеджменту управління економіки, представники проекту «Реформа міського теплозабезпечення» Мар’яна Бохонко.

 

За її словами, соціологічне опитування є одним з етапів проекту «Реформа міського теплозабезпечення». Одним із найважливіших напрямків реформи є інформаційний. Зокрема, для підвищення обізнаності львів’ян із реформою у місті розмістили 47 біг-бордів, де йдеться про зміст реформи теплозабезпечення та про заходи із енергозбереження. Крім того, для учнів шостих класів школи «Надія», яку було вибрано на конкурсній основі, запровадять факультативи з основ енергозбереження.

 

Як зазначила Маряна Бохонко, опитування проводитимуть 20 спеціалістів, буде опитано мешканців 500 квартир у будинках комунальної форми власності та 100 квартир в ОСББ. На основі результатів соціологічного опитування буде розроблено низку заходів з реформи теплозбереження.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ