Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'ян попросили допомогти потратити 500 тис. євро "транспортного" гранту від банку KfW

Львівська міська рада попросила львів'ян висловити свої пропозиції щодо розробки транспортної стратегії міста. Отож, якщо Ви маєте побажання щодо нових маршрутів, зупинок, ознакування, зміни стратегічного бачення розвитку транспорту у Львові, тоді подавайте свої пропозиції в управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій. Інформацію слід надіслати за адресою e-mail: [email protected]. Контактна особа – Ярина Костків, спеціаліст управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради.
Нагадаємо, що на сьогодні у місті завершують попередній етап розробки стратегії міського транспортного руху. На розробку стратегії Львівська міська рада залучила 500 тисяч євро гранту від урядового банку Німеччини KfW. Розробляє її німецький консорціум PTV AG – VCDB GMBH. Дана концепція дасть змогу впорядкувати рух у місті, визначити пріоритетні транспортні напрямки руху в місті та запропонувати вже готові проекти по їх розвитку.
19 грудня Львівська міська рада підписала з компанією угоду про співпрацю, що дала старт розробці загальноміської транспортної стратегії, що покликана адаптувати та розвинути усю транспортну мережу Львова, аби уникнути корків та «оживити» вулиці. Розробляється стратегія на 20 років.
Запрошуємо усіх взяти участь та висловити свою позицію щодо стратегії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ