Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'ян просять приносити теплий одяг та матраци для нужденних пацієнтів психіатричної лікарні

Організатори благодійної акції «Шафа» просять львів'ян приносити теплий одяг та матраци для нужденних пацієнтів львівської клінічної психіатричної лікарні. 20 грудня відбудеться благодійний збір речей за адресою просп. Чорновола, 2 в Event Hall КІНО. Подія триватиме з 13.00 по 19.00 у рамках дизайн-маркету українських виробників Onedayshop. Про це повідомили організатори.

"Нужденними є пацієнти Львівської обласної психіатричної лікарні, про яких майже нікому піклуватись.

Приносьте теплі светри,  штани, шкарпетки,  чисту спідню білизну,  чоловічі черевики 40-45 р.,  комплекти постільної білизни, теплі ковдри. Є велика потреба у односпальних матрацах (за ними ми можемо приїхати, їх не потрібно приносити, просто варто повідомити нас про наявність).

Для занять з арт-терапії, на яких пацієнти малюють, працюють з бісером, глиною, вишивають, роблять декупаж постійно потрібне поповнення наступних матеріалів: папір А4 (може бути використаний з одного боку), фарби акварельні, кольорові і прості олівці, канва для вишивання (краще з широкими дірочками), бісер будь-який (навіть стара біжутерія, заплутана чи порвана),  фурнітура для бісеру, жатий папір кольоровий, бабіни дроту,  клей пальчиковий, серветки для декупажу, фарби для скла.

На заняттях з шиття пацієнти в’яжуть, шиють іграшки тому потрібні: синтепон (ним наповнюють іграшки),  нитки для в'язання,  спиці, ножиці для крою тканин, голки і вовна для валяння", - зазначили організатори у повідомленні.

Усім охочим принести речі на благодійність вхід вільний, а тим, хто бажає відвідати дизайн-маркет - 15 грн.

Додаткова інформація за телефонами: +38067 393 39 39, +38093 618 08 76, +38050 074 94 33 та  у мережах FacebookВконтакте.

Нагадаємо, благодійна акція «Шафа» у Львові  відбувається вже вп'яте.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ