Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львів’ян та гостей міста запрошують на Різдво у Шевченківський Гай

Головною подією зимових свят у Львові вже традиційно є Різдво в Гаю, що відбуватиметься 7-8 січня у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького. Про це інформують організатори.

«Різдво в Гаю» – місце зустрічі львівських родин, друзів та гостей міста. Традиційно відкриють свої двері садиби гаю, де відбудуться майстер-класи, гості спільно колядуватимуть від хати до хати, що створить особливу родинну атмосферу. 

Протягом двох святкових днів ми будемо проводити майстер-класи зі створення різдвяних дідухів, ляльок-мотанок, з виготовлення свічок, та розповідати про давні звичаї святкування Різдва та приготування традиційних різдвяних страв.

На головній сцені Свята виступатимуть автентичні гурти, відбудуться народні забави. Також будуть проведені традиційні конкурси на Найкращий вертеп, Найкращу господиню, Наймилішого ангела та Найкапоснішого чортика. Ну і звичайно не обійдеться без різдвяного ярмарку, який щедро частуватиме численними різдвяними стравами. 

Традиційно половину коштів від продажу квитків буде скеровано на реставрацію садиб музею. «Кожен відвідувач свята долучиться до доброї справи, адже половину коштів від продажу квитків ми перерахуємо Музею народної архітектури та побуту для відновлення об’єктів Гаю», - зазначив організатор свята та директор компанії «Дік Арт» Андрій Сидор.
 

Запрошуємо Вас разом створити неймовірну Різдвяну феєрію у Шевченківському Гаю!

Деталі за телефоном: (032) 235 77 88.
Квитки за посиланням: https://lviv.kontramarka.ua/uk/rizdvo-v-gau-60324.html

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ