Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян закликають долучитись до кампанії «Стоп наркотик»

15 лютого, громадські організації “Вільні Люди-Львів”, “Молодіжний Націоналістичний Конгрес-Львів”, спільно з Патрульною поліцією у Львівській області зафарбовуватимуть відкриту рекламу наркотиків на фасадах будинків по Львову, у рамках громадської кампанії «Стоп наркотик», повідомили у прес-центрі громадської кампанії "Стоп наркотик".

Віднедавна в місті почали з’являтися написи з відкритою рекламою сайтів чи посилань, через які можна придбати наркотики. 6 лютого,  стартував публічний моніторинг міста, під час якого виявлені написи позначали на онлайн карті.

“Протягом тижня  спільного моніторингу ми отримали від львів’ян безліч дзвінків та повідомлень в наші соціальні мережі Фейсбук та Телеграм. Загалом, спільними зусиллями вдалось зафіксувати понад 400 написів по всьому місту. Бачимо, що така ініціатива потрібна людям, адже ніхто не хоче щоб його рідне місто перетворилось на рекламне агентство наркодилерів”, — коментує Оксана Дацків, співкоординатор кампанії.

Враховуючи велику кількість написів, організатори шукають волонтерів та закликають усіх охочих долучитись до акції 15 лютого і допомогти очистити Львів від забороненої реклами.

“Кампанія “Стоп наркотик” - це хороший приклад якісної співпраці громадських організацій, поліції та громади Львова, які спільно поборюють злочинність у Львові”, — наголошує  Назар Франчук, заступник начальника відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ