Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львів’ян закликають пройти безкоштовне тестування на ВІЛ

У суботу, 26 листопада, у Львові відбудеться соціальна акція «Не вір словам – зроби тест на ВІЛ», під час якої усі охочі зможуть безкоштовно, добровільно і анонімно проконсультуватись і пройти тестування на ВІЛ, вірусні гепатити В і С та сифіліс.

Соціальна акція триватиме у гіпермаркетах AШАН (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30 та м. Львів, вул. Володимира Великого, 58) з 12:00 до 18:00 з метою підвищення обізнаності про ВІЛ серед населення та  популяризації відповідальної поведінки. Усі охочі зможуть безкоштовно і анонімно проконсультуватись і пройти тестування на ВІЛ, вірусні гепатити В і С та сифіліс. Тестування пройде під гаслом Кампанії «Вірю- Не Вірю» -  «Не вір словам – зроби тест на ВІЛ».

Соціальна акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, вже втретє проводиться в гіпермаркетах АШАН по всій Україні. Минулого року у Львові тестування пройшли 602 людини.

«Вірю- Не Вірю» – п’ята хвиля Всеукраїнської інформаційної кампанії «Не Дай СНІДу Шанс», спрямована на пропагування відповідальної поведінки (користування презервативами та тестування на ВІЛ).  Кампанія об’єднала зусилля Уряду України та міжнародних організацій – Об’єднаної Програми ООН з ВІЛ/СНІД (ЮНЕЙДС) та компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ