Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на нічне театралізоване дійство про кохання

Цієї п’ятниці, 18 листопада, в Італійському дворику для львів’ян та гостей міста запрезентують театралізоване вогняне дійство про історію кохання львівських Ромео і Джульєтти – Пелагії і Мікеліні із книги Ілька Лемка «Кохання і смерть». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мешканці та гості міста матимуть змогу побачити найдивовижнішу історію кохання, яка була у Львові у 16 столітті. Захід відбудеться 18 листопада о 19.30 год. в Італійському дворику, що на пл. Ринок, 6.

Також під час заходу буде майстер-клас із середньовічних танців для закоханих пар.

Театралізовану постановку здійснить клуб історичної реконструкції «Пантера».

«Такі нічні екскурсії проводимо з метою впровадити у Львові новий туристичний продукт для туристів та мешканців міста. Також у грудні реалізовуємо проект «Нічний Львів» в рамках якого у музеях та галереях міста проходитимуть нічні екскурсії. Окрім того, вже відбувались нічні екскурсії у музеї зброї «Арсенал», - розповіла заступник начальника відділу промоції міста Марта Іванишин.

«Цією акцією хочемо розповісти людям історію кохання львівських Ромео і Джульєтти. Ця історія сповнена трагізму й величі, згадана у двох абзацах у хроніці Бартоломія Зіморовича за 1594 рік. Адже Львів – це місто закоханих», – зазначив львовознавець Ілько Лемко.

Для усіх охочих взяти участь у театралізованому дійстві потрібно зареєструватись у відділі промоції ЛМР за тел. 297-57-80 або на e-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ