Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на театралізоване сценічне читання п’єси "Місто, в якому я не хочу жити"

Львів’ян запрошують на театралізоване сценічне читання п’єси "Місто, в якому я не хочу жити", - пресслужба ЛМР.

У четвер, 26 грудня, Освітній центр з прав людини у Львові запрошує на театралізоване сценічне читання п’єси «Місто, в якому я не хочу жити». Під час мистецького дійства актори спільно з глядачами міркуватимуть про гострі проблеми з порушенням прав людини. Подія відбудеться на малій сцені Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки (вул. Городоцька, 36, вхід через прохідну). Початок — о 19:00. Вхід за квитками.

«Проблеми з інклюзивною інфраструктурою, дискримінацією за ознаками національності чи етнічної приналежності, булінгом, сімейним насильством потребують вирішення. Взаємини між людьми — це те, що, власне, і створює атмосферу міста, дає відчуття (не)безпеки, дозволяє почуватися гідно чи, навпаки, принижено», — пояснюють концепцію сценічного читання його організатори.

Режисеркою читань є Роза Саркісян — українська театральна діячка, кураторка. Участь у п’єсі братимуть львівські актори Роман Кривдик та Ярослав Дерпак.

«Місто, в якому я не хочу жити» — театральна частина проєкту «10 друзів рівності», який Освітній центр з прав людини у Львові реалізовував у червні цього року. Нагадаємо, що влітку авторитетні українці та українки читали у Львові лекції про людей, які змінили історію прав людини у світі.

Проєкт втілюється завдяки підтримці 356 людей, які фондували ініціативу на платформі «Спільнокошт», а також за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ