Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують взяти участь в опитуванні щодо нічних маршрутів

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, львів'ян запрошують взяти участь в опитуванні щодо нічних маршрутів.

Щоб дізнатися про якість нічних перевезень і про найбільш затребувані напрями, активісти кампанії «Комфортне місто» «Об’єднання «Самопоміч» проводять опитування містян.

Окрім питання про улюблений маршрут та дні користування нічним транспортом, львів’янам пропонують оцінити якість перевезень. Активістам важливо не просто визначити рівень надання послуг, а й зрозуміти, як його підвищити. Тому містяни можуть написати в анкеті свої пропозиції.

«Окремо ми виділили питання продовження вже існуючих і створення нових маршрутів. Деякі частини міста мережа не охопила, наприклад, вулицю Зелену чи Тракт Глинянський. Інформацію опрацьовуємо спільно з управлінням транспорту та зв’язку ЛМР та «Львівавтодором», – розповіла співкоординатор кампанії «Комфортне місто» Оксана Страз.

Як показують перші результати опитування, найбільшим попитом серед львів’ян користуються маршрути на Сихів та на вул.Наукову.

Заповнити анкету та внести свої пропозиції можна за посиланням http://bit.ly/20ySBUL

Нагадаємо, нічні маршрути у Львові курсують з 1 липня 2015 року. Цьогоріч виконавчий комітет затвердив їх постійну мережу. Ознайомитися із актуальними графіками руху нічних автобусів можна за посиланням http://city-service.lviv.ua/transport/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ