Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янам буде куди піти на 750-річчя свого міста

Керівник ГО “Дирекція з організації святкування 750-річчя міста Львова” Ксеня Курилишин оприлюднила орієнтовний план проведення святкових заходів до 750-річчя Львова.
Так, 29 вересня цього року символічним початком святкувань стане феєрверк на проспекті  Свободи. В Оперному театрі цього дня відбудеться концерт «Великі люди великої країни» за участю Руслани, Романа Віктюка, Юрія Башмета. Також заплановано проведення ярмарку, святкові гуляння, театралізовані дійства, акустичні концерти на площі Ринок.
Крім того, відбудеться джазовий фестиваль «Флюгери Львова» у внутрішньому дворику міської Ратуші.
30 вересня продовжиться ярмарок, а також святкові гуляння, театралізовані дійства, історичні персонажі, акустичні концерти на площі Ринок, та джазового фестивалю «Флюгери Львова» у внутрішньому дворику міської Ратуші. Біля телестудії ЛОДТРК на Високому Замку цього дня пройде Міжнародний фестиваль ковальського ремесла. На пл. Міцкевича пройде Ретро-авто-шоу від Львівського авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак». Крім того, відбудуться спортивні змагання, зокрема, стрітбол в центрі міста, Кубок Львова з волейболу, показові змагання з велоспорту.Також цього дня пройдуть: Всеукраїнський конкурс скрипалів; Молодіжний концерт у парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького; виставка-продаж «Галицький сувенір» у Домініканському соборі; святкове дійство біля Оперного театру; світлове шоу від Герр Хоффа; святковий феєрверк.
1 жовтня 2006 року відбудеться концерт  Горана Бреговіча перед Оперним театром,
концерт органної музики, парад вуличних театрів «Золотий лев» на алеї проспекту Свободи; всеукраїнський турнір з більярдного спорту, дитячий святковий концерт в Оперному театрі за участю вокально-хореографічних ансамблів (від 3-х до 13-ти років); «Фестиваль фестивалів» у парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького; молодіжний концерт на перехресті вулиць Гвардійської та Стрийської.
  З 2 до 8 жовтня 2006 року — Міжнародний фестиваль скрипалів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ