Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів’янам надано 900 тис. гривень на погашення відсотків по енергозберігаючих кредитах

Відповідно до обласної програми енергозбереження для львів’ян на відшкодування відсотків за кредити передбачено близько 900 тис. гривень. За цією програмою мешканці мають можливість утеплити стіни, підлогу, горища та дахи, встановити рекуператори тепла, електроопалення за енергоощадними технологіями, замінити вікна, вхідні двері та віконно-балконні конструкції за програмою пільгового кредитування. Повідомили «Гал-info» в прес-службі ЛМР.
Торік на енергоощадні заходи львів’яни взяли кредити на суму 3 мільйони 605 тис. грн. За державні кошти частково відшкодовано відсотки за кредити на впровадження цих заходів – 81 тис. 246 грн. Тоді як передбачено було майже 500 тис. грн.
Нагадаємо, що програмою передбачено відшкодування 15% від відсоткової ставки у національній валюті за коротко- і середньостроковими кредитами, що надані фізичним особам. Короткостроковим вважається кредит на термін до одного року, а середньостроковим – до трьох років. Для отримання кредиту мешканці повинні звертатись в кредитно-фінансові установи (банки або кредитні спілки), що мають договори про співробітництво з головним розпорядником коштів, які надають кредити за своїми умовами. Це такі банки та кредитні спілки: "Кредобанк", "Трансбанк", "Надра", "Ощадбанк", "Львів", "Укрсоцбанк", "Брокбізнесбанк", "Активбанк", "Укрінбанк", "Мегабанк"; кредитні спілки: "Самопоміч", "Вигода", "Анісія", "Довіра", "Єднання", "Бойківщина", "Шанс", "Гільдія вуглекопів", "Львівська".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ