Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янам підготували чотири інформаційні карти для орієнтації у міській раді

Через невдоволення мешканців щодо нестачі інформації, а також незрозумілі етапи проходження процедур у міській раді секретаріат розробив збірники (інформаційні карти для львів’ян), які містять інформацію про необхідні документи, адреси установ із зазначеними номерами кабінетів та дані про відповідальних осіб у різних галузях, а також час, який необхідно затратити на отримання дозволів чи документів. Про це сьогодні, 15 січня, на прес-конференції повідомив секретар ЛМР Володимир Квурт.
„Кожен мешканець Львова стикається з проблемою отримання дозволів та проходження процедур у міській раді, але основна проблема у недостатності інформації, що призводить до затягування процесу, а також і корупції. Це спонукало нас розпочати роботу над описом дозволів, які видає міська рада. Експертно-аналітичний відділ управління „Секретаріат ради” розробив інформаційні карти для львів’ян, щоб вони могли вільно орієнтуватися в стінах міської ради. – говорить Володимир Квурт.
Наразі презентували перші чотири збірники: щодо спрощення процедури створення ОСББ, щодо процедури на взяття на квартирний (кооперативний) облік, щодо процедури передачі у власність земельних ділянок громадянами та оформлення державного акту права власності на земельну ділянку, щодо процедури отримання погодження на перепоховання та висновку про можливість ексгумації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ