Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'янам пропонують долучитися до благодійного забігу

Щосуботи у Сихівському лісопарку проходить благодійний забіг «2 кілометри здоров’я». До нього може долучитися будь-хто, адже до цього учасників готує тренер.

Кожної суботи у Сихівському лісопарку відбуваються благодійні забіги «2 кілометри здоров’я». Організатори — Фонд «Там, де живе надія» — кажуть, що це гарна нагода покращити свою фізичну форму і стан здоров’я безкоштовно. Спільно з кваліфікованим тренером учасники підготовлюють себе до бігу, а доброзичлива та невимушена атмосфера і командний дух мотивує до якісних змін.

Команда збирається о 9:00 біля входу на головну алею парку.

«А кожну останню суботу місяця можна стати учасником благодійного забігу. Його мета — зібрати кошти, щоб організувати додаткові дні для годування гарячими обідами людей вулиць і тих, хто є на межі бідності. Наразі годування відбувається щоп’ятниці о 13:00 на Сихові біля церкви Пресвятої Богородиці, — каже співзасновник і голова правління фонду Володимир Брездун. — Також важливим є привернення суспільної уваги до проблеми бідності, посилення позитивного ставлення населення до здорового способу життя, розвиток традиції взаємодопомоги».

Сихів Медіа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ