Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янам пропонують вносити пропозиції щодо реконструкції стадіону СКІФ

Проект реконструкції стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури на вулиці Черемшини,17 відкритий для внесення пропозицій та зауважень мешканців. З 23 січня до 25 лютого триває громадське обговорення реконструкції стадіону, який має стати тренувальним полем до Євро-2012. Львів’яни можуть висловити своє бачення реконструкції стадіону, зведення основних об’єктів та облаштування довколишньої території – про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської міськради.
23 лютого у Львівській міській раді відбудуться громадські слухання проекту реконструкції стадіону, яку планують проводити відповідно до вимог УЄФА. В проекті передбачено влаштувати вісім легкоатлетичних доріжок, збудувати нові криті і відкриті трибуни та корпус загального призначення з вбудованим паркінгом. Також для обслуговування команд заплановано окремий корпус з відповідними приміщеннями.
Оновлять і футбольне поле. На ньому планують виконати всі необхідні роботи з дренажу, освітлення та влаштування нового спортивного газону. Також плануються сектори для штовхального ядра, для стрибків у висоту та довжину, оскільки на стадіоні будуть тренуватися до олімпійських ігор олімпійці області.
Як повідомили у відділ громадського партнерства Львівської міської ради, пропозиції та зауваження громадськості до проекту реконструкції стадіону мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ