Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янам стало легше викликати міліцію по мобільному

МВС України оприлюднило список номерів для користувачів різних мобільних операторів, який сприятиме кращому зв’язку і полегшує громадянам процес виклику міліції, — повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Так, абонентам UMC ( „Джинс” ) і Kyivstar ( „Діджус” ), які хочуть зателефонувати до міліції потрібно зі свого мобільного телефону набрати лише „102”, Goiden telecom — 8-код міста-02 ( у другій половині півріччя планується перейти на нумерацію — „102” ), DCC ( Life ) – „02”. Wellcom і Beeline зв’язок з „02” поки що не забезпечують. Вказані зміни діятимуть й на Львівщині.
Тож дзвінки у Львові здійснюються до чергової частини міста набором „102”. Якщо необхідно зателефонувати до району, то треба набирати код району та „102” і ви одразу з’єднаєтеся з черговою частиною відповідного району.
Працівниками Центру громадських зв’язків УМВС України у Львівській області була проведена перевірка роботи спрощеного варіанту дзвінків на „02”. На Львівщині вона працює нормально, єдиний недолік це те, що деякі мобільні термінали цей варіант не сприймають. Так, наприклад, усі моделі Samsung спрацьовують, а Nokia – частково.
Нагадаємо, що досі абоненти вимушені були набирати безліч цифр, щоб додзвонитися до правоохоронців, а тому громадяни скаржилися на незручності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ