Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янам в Івано-Франківську ламали руки, ребра, носи і щелепи

Львів’ян побили у Івано-Франківську. Зокрема, 23 січня увечері три сімейні пари зі Львова, віком від 30 років, вирішили відпочити у нічному клубі Івано-Франківська «Пасаж Гартенбергів». Однак охорона закладу відмовила їм у цьому, мотивувавши, що вони не проходять за так званий «фейсконтроль». Про це повідомили vikna.if.ua.

Внаслідок суперечки гості Івано-Франківська потрапили на лікарняні ліжка, - пишуть овідомляє vikna.if.ua покликаючись на “Народне ОКО”.

Після законної вимоги відвідувачів до адміністратора закладу надати Книгу скарг, усіх шістьох виштовхали на вулицю. Там охоронці у формі спецпідрозділу «Беркут» грубо повалили усіх на землю. Подальше жорстоке побиття скутих кайданками туристів супроводжувалося нецензурною лайкою.

Внаслідок такого беззаконня, було покалічено одного з відвідувачів, якого терміново шпиталізували до обласної клінічної лікарні. У нього було встановлено перелом верхньої щелепи, перелом носа, забиття грудної клітки та внутрішніх органів, а також обширні гематоми на тілі. Двоє інших чоловіків отримали легші тілесні ушкодження, пише oko.if.ua.

В той час двоє невідомих у цивільному, які до настання всіх викладених подій тепло віталися із працівниками «Беркуту», знущалися над дружинами потерпілих, які намагалися боронити своїх чоловіків від чобіт «беркутівців».
Одна з жінок отримала важкий перелом руки із зміщенням. Інша – втратила свідомість, впала та забила голову від того, що її душив один із цивільних. Усі вище зазначені травми згодом було зафіксовано медиками.

Свідчення очевидців тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ