Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’янка Катерина Крива виборола "срібло" міжнародного турніру з карате

Цими днями збірна команда України з карате повернулася з чергового етапу найпрестижнішої серії змагань з карате WKF "Premier League.Karate 1", який відбувся у голландському місті Роттердам. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львывськоъ ОДА Оксана Вацеба. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами Оксани Вацеби, цей турнір зібрав 778 спортсменів із 59 країн світу, які зійшлися на татамі, щоб визначити найкращих у безкомпромісній боротьбі. Для українських спортсменів це був останній етап з відбору у національну збірну команду для участі у Чемпіонаті Європи. У складі української делегації виступали семеро вихованців львівської школи карате.

"Найуспішніше виступила львів’янка Катерина Крива, яка отримавши у попередніх колах перемоги над суперницями із Угорщини, Іспанії, Туреччини та Індонезії, лише у фіналі поступилася із мінімальним рахунком 1:0 чемпіонці світу Олександрі Реччії з Франції", - розповіла Оксана Вацеба.

Результати відбіркового циклу, а це 5 місце на PL.K1 у Парижі (Франція), 3 місце у Шарм-ель-Шейху (Єгипет), 2 місце у Роттердамі (Голландія) та 3 місце на Кубку Світу у Лашко (Словенія) дають всі шанси на входження львів’янки до основного складу збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ