Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янка ледь не стала жертвою нападника з 6 судимостями

По станції Затока Львівської області наряд супроводу приміського поїзду сполученням «Львів-Шкло» затримав чоловіка, який погрожуючи ножицями літній жінці, намагався заволодіти її майном, підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Чергова по станції Затока повідомила начальника приміського поїзда, що за кілька хвилин мав прибути на станцію, про те, що на допомогу потрібні працівники міліції, оскільки неподалік від станції невідомий чоловік вчиняє відносно жінки протиправні дії.

По прибуттю на станцію наряд супроводу побачив, що в посадочній лісосмузі станції чоловік вчиняє насильство відносно жінки. Правоохоронці звільнили жінку від рук нападника та затримали особу. Чоловіка доставили до чергової частини міліції.

72-річна мешканка Городоцького району, поверталась з дачної ділянки на станцію, щоб електропоїздом повернутись додому. Як ззаду на неї напав чоловік та почав душити її та вимагати гроші. Несподівано вона відчула щось колюче у спину, жінка подумала, що це ніж, однак як потім виявилось це були кухонні ножиці. Віддавши усі гроші, а це 23 гривні, які жінка мала з собою не задовольнили грабіжника і він став вимагати віддати усе цінне, інакше він її задушить. Більш нічого при собі жінка не мала.

Жінка почала кликати на допомогу, хоч уже не сподівалось, що хтось її почує, адже місцевість не дуже залюднена. Слова жінки були почуті. Правоохоронці транспортної міліції врятували жінку.

Нападником виявився 42-річний львів’янин, який лишень 3 січня цього року звільнений з місць позбавлення волі. Усього на його рахунку 6 судимостей (за крадіжки, розбої та грабежі).

Чоловік не знав, як йому жити далі, чим заробляти на життя, адже багато часу провів за гратами, а їсти все-таки хотілось. Тому вирішив повернутись до легкого та швидкого отримання грошей, яким і колись промишляв.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України «Розбій».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ