Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’янка Ольга Стефанишин - чемпіонка України з лижних гонок у змаганнях юніорок

В Сколівському районі на навчально спортивній базі МО України «Тисовець» з 22 до 27 грудня відбувся чемпіонат України з лижних гонок, чемпіонат України з лижних гонок серед юніорів та юніорок та «Кубок Тисовця» серед юнаків та дівчат, повідомили організатори.

Участь у цих представницьких змаганнях взяли участь представники 14 збірних команд з 11 областей України. Загалом змагалося 114 кращих спортсменів-лижників та 59 учасників в «Кубок Тисовця».

Успішно виступили на цих змаганнях львів’янка Ольга Стефанишин (тренери Наталія і Орест Стефанишини), яка в чемпіонаті України серед юніорок виборола для Львівщини золоту та бронзову медалі. Ще одна львів’янка Василина Ільницька (тренер В. Ченікало) в «Кубку Тисовця» стала переможцем та срібною призеркою. Представник Львівщини Дмитро Кот, який паралельно виступає і за Київську область, отримав бронзову медаль за спринтерську естафетну гонку у змаганнях юніорів.

Відтак збірна команда Львівської області посіла 8 командне місце в заліку чемпіонату України та 6 місце в заліку чемпіонату України серед юніорів та юніорок.

Незабаром Ольга Стефанишин планує участь у зимовому Європейському олімпійському фестивалі в січні 2015 року.

Кращі результати спортсменів Львівщини:

Ольга Стефанишин – І місце 10 км. вільний стиль (юніорки), ІІІ місце - 1,2 км. спринт,  класичний стиль, 5 місце - 5 км. класичний стиль.

Дмитро Кот -  ІІІ місце спринтерська естафета (юніори). класичний стиль

Олександр Ченікало – 11 місце - 10 км. класичний стиль (чоловіки), 11 місце спринт,  класичний стиль 

Богдан Добранський – 7 місце 1,2 км. спринт класичний стиль (юніори),  10 місце -  10 км. класичний стиль, 

Василина Ільницька - І місце -  2,5 км. класичний стиль (кубок Тисовця) серед дівчат, ІІ місце -  1,2 км. спринт класичний стиль, 4 місце – 5 км. вільний стиль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ