Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янка перемогла у всеукраїнському конкурсі флористів

Львів’янка Леся Романюк перемогла у національному конкурсі флористів "Різдвяна феєрія-21", організованого Асоціацією українських флористів.
Леся Романюк, фото з фейсбуку

Про це інформує Еспресо-Захід.

Переможниця займається професійною флористикою понад 10 років, але до цього участі у конкурсах не брала. І ось привезла до Львова першу перемогу.

"Це серйозний конкурс професійних флористів, як haute couture, тільки у флористиці. Тут оцінюють не тільки техніку майстра, а також дизайн, дисциплінованість, ідею. Тут треба було представити і готові композиції, і також імпровізувати, тому все дуже серйозно. Я вважаю, що українська флористика має свої традиції і я старалася передати це бачення. Темою цьогорічного конкурсу був "Щедрик" Леонтовича. Я два місяці готувалася до конкурсу, але це ще небагато, бо пізно прийняла рішення у ньому брати участь. Завжди багато вчилася у найкращих. Вчилася в учня Пікассо створювати красу", - розповіла "Еспресо.Захід" Леся Романюк.

Отримавши найвищу відзнаку у професійному флористичному середовищі України, львівська флористка Леся Романюк отримала кубок і сертифікат на поїздку в Німеччину на галузеву виставку з декору і дизайну інтер’єрів взимку 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ