Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янка презентуватиме Україну на політичному фестивалі у Шотландському парламенті

24 серпня 2006 року, в день 15-ї річниці незалежності України львів’янка Софія Федина презентуватиме Україну в Шотландському Парламенті.
Щороку в Единбурзі, Шотландія, відбувається найбільший у світі Фестиваль “Фриндж”, який складається з окремих фестивалів різного мистецького спрямування.
Проте торік політики вирішили, що для кращого міжкультурного діалогу треба починати діалог політичний. І цього року вже вдруге в межах Единбурзького фестивалю відбудеть фестиваль політичний (Festival of Politics – www.festivalofpolitics.com). Вперше на цьому фестивалі політики буде представлена і Україна.
Софія Федина, магістр політичних наук, член Європейського молодіжного парламенту – Україна, координатор Молодіжного Форуму Спільноти Демократичного вибору в Україні, голова Українського Культурного Руху, а водночас і вже відома співачка, матиме доповідь у Шотландському Парламенті про Україну, її культурну спадщину та нові здобутки, проблеми  і перспективи України після Помаранчевої революції, а також українські політичні пісні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ